Ga naar hoofdinhoud
✓ Altijd snel geleverd    ✓ Gratis verzending vanaf 25 euro    ✓ Gespecialiseerde klantenservice

Even voorstellen…

Homeo Distri is al sinds 2013 hét online platform voor al uw VSM-producten en wij werken vanuit onze drogisterij al sinds 2008 intensief samen met onze “buren” van VSM. De webshop is eigendom van Gerard Soorma, al sinds 1997 eigenaar van Drogisterij Soorsma in Sint Pancras (bij Alkmaar). Vanuit een geschiedenis bij VSM was de link met de prachtige natuurproducten al snel gelegd.

Met veel kennis op het gebied van homeopathie en fytotherapie en een diploma’s als drogist verkopen wij de artikelen van VSM niet alleen, maar kunnen wij u als klant ook uitgebreid informeren over ons assortiment, zowel via onze website als in onze drogisterij in het hart van Sint Pancras.

Bestel bij ons en betaal slechts € 2,95 verzendkosten per bestelling tot een orderwaarde van € 25. Besteld u meer? Dan verzenden wij zelfs gratis! U kunt u bestelling ook zonder verzendkosten bestellen en gezellig afhalen bij onze drogisterij. Wij verzenden ook naar alle landen binnen de EU. De verzendkosten per bestelling bedragen dan € 6,95 per bestelling. Shipping to countries in the EU is possible, we charge € 6,95 for all countries outside The Netherlands.


Homeo Distri is aangesloten bij het platform ‘Bewust Winkelen’. De producten die u koopt op de website van Bewust Winkelen kunt u bij ons afhalen in de drogisterij. Bewustwinkelen.nl biedt een keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformartikelen. U vindt er nagenoeg alle reguliere en biologische producten op het gebied van voedingssupplementen, (glutenvrije) voeding, persoonlijke verzorging en zelfzorgmedicatie.

Back To Top